marți, 18 iunie 2013

Ce este o agentie de web design?

O agentie de web design este un grup de persoane care impartasesc aceeasi pasiune: dezvoltarea web. Este impropriu spus agentie web design, este defapt o agentie de web development sau dezvoltare web.

O astfel de agentie va poate oferi servicii web complete: realizare site, promovare si optimizare site, realizare pliante, carti de vizita etc. O agentie web design se ocupa de tot ce trebuie pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba un succes garantat in online. Unele agentii va asigura chiar si suport pe partea de dezvoltare in mediul offline pentru ca din astfel de echipe fac parte si profesionisti in business management.

De multe ori membrii unei echipe bune de web design nu se afla in acelasi oras, poate nici in aceeasi tara. Se intampla astfel pentru ca nu poti gasi profesionisti in toate domeniile in acelasi loc. Comunicarea este simpla si eficienta, se fac videoconferinte regulat, totul se intampla la fel ca intr-o agentie locala. Un avantaj major consta in faptul ca tehnologia avanseaza diferit in lume, dar avand legaturi in multe zone de interes global, o astfel de echipa va poate oferi solutii care nu sunt prezente inca in Romania.

Cand alegeti o agentie care sa se ocupe de prezenta afacerii dumneavoastra in online trebuie sa aveti in vedere ca cel putin un reprezentant al acesteia sa fie din orasul dumneavoastra. Comunicarea intre client si agentie prin telefon/e-mail/fax este dificila... dar nu imposibila.

Spre exemplu daca sunteti din Bucuresti va reocomand sa cautati o agentie web design din Bucuresti. O intalnire face-to-face face cat 1.000 de telefoane, va permite sa cunoasteti persoana/persoanele cu care veti colabora si ii va ajuta pe acestia sa inteleaga mult mai usor ce nevoi aveti.

Evitati sa lucrati cu echipe care va taxeaza pentru orice! Spre exemplu sunt persoane care taxeaza sfaturi referitoare la dezvoltarea unui site sau la imbunatatirea unuia existent, altii care taxeaza timpul petrecut la telefon sau pe e-mail pentru suport tehnic... Intrebati inainte pentru a evita o surpriza neplacuta.

Acestea fiind spuse, daca sunteti in cautarea unei agentii web design de calitate va trebui sa aveti mare grija!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu